Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburg worstelt met Roda-Feyenoord

Geplaatst opwoensdag 9 september 2015 - 21:47

Valkenburg zit in z’n maag met de voetbalwedstrijd tussen Roda JC en Feyenoord, die volgende week zondag gespeeld wordt in Kerkrade.

Gemeente en ondernemers zijn met elkaar in overleg over hoe om te gaan met de komst van de Rotterdamse supporters. Maar vooralsnog wil niemand iets over die gesprekken kwijt.

Vernielingen
Toen de twee teams elkaar twee jaar geleden in Kerkrade troffen, sloten diverse ondernemers in Valkenburg de deuren uit angst voor herrieschoppers. In 2012 richtte een groep Feyenoord-aanhangers tijdens een uitstapje vernielingen aan in het centrum van het Geulstadje. De gemeente heeft nog geprobeerd de eredivisiewedstrijd verplaatst te krijgen naar een doordeweekse dag, maar de KNVB ging daar niet in mee.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Valkenburg wil wedstrijd Roda-Feyenoord verplaatsen
Valkenburgse horeca open ondanks Roda-Feyenoord
Roda terug in de Eredivisie: de mooiste momenten
Rodastadion kan volgend jaar al twee ton extra opleveren
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen