Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburg worstelt met Roda-Feyenoord

Geplaatst opwoensdag 9 september 2015 - 21:47

Valkenburg zit in z’n maag met de voetbalwedstrijd tussen Roda JC en Feyenoord, die volgende week zondag gespeeld wordt in Kerkrade.

Gemeente en ondernemers zijn met elkaar in overleg over hoe om te gaan met de komst van de Rotterdamse supporters. Maar vooralsnog wil niemand iets over die gesprekken kwijt.

Vernielingen
Toen de twee teams elkaar twee jaar geleden in Kerkrade troffen, sloten diverse ondernemers in Valkenburg de deuren uit angst voor herrieschoppers. In 2012 richtte een groep Feyenoord-aanhangers tijdens een uitstapje vernielingen aan in het centrum van het Geulstadje. De gemeente heeft nog geprobeerd de eredivisiewedstrijd verplaatst te krijgen naar een doordeweekse dag, maar de KNVB ging daar niet in mee.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Valkenburg wil wedstrijd Roda-Feyenoord verplaatsen
Valkenburgse horeca open ondanks Roda-Feyenoord
Roda terug in de Eredivisie: de mooiste momenten
Rodastadion kan volgend jaar al twee ton extra opleveren
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen