Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburg houdt inzamelactie voor slachtoffers in Nepal

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2015 - 12:12

In Valkenburg wordt dit weekend een grote inzamelingsactie gehouden voor Nepal. De actie is georganiseerd door de Stichting Global Exploration.

Zaterdag en zondag zijn er allerlei activiteiten om geld bijelkaar te krijgen voor de slachtoffers van de aarbevingen in dat land. Duizenden mensen kwamen daarbij om het leven en tientallen dorpen werden vernietigd.

Schutterij
Onder meer de schutterij van Valkenburg doet mee aan de actie. Zaterdagmiddag kunnen mensen tegen betaling schoten lossen met de buksen van de schutterij. Mensen die willen schieten, betalen hiervoor 75 euro per schot. De bedoeling is dat het hele actieweekend duizenden euro's oplevert.

Schooltjes
De hulp is zo'n twee maanden na de aarbeving in Nepal nog altijd hard nodig. Mensen slapen veelal in hutjes en tentjes, terwijl het regenseizoen voor de deur staat. Global Exploration hoopt met het geld van de actie noodgebouwen te kunnen plaatsen en schooltjes te kunnen inrichten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Global Exploration begint actie voor Nepal
nepal, valkenburg, frans croonenberg
Valkenburg geeft gul aan Nepal
Inzameling voor Noord-Limburgs hulpproject Nepal
Groep wandelaars uit Kerkrade terug uit rampgebied Nepal
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen