Grotten Noord - Mergelgrotten Maastricht

Instortingsgevaar grot Valkenburg continu gemeten

Om te voorkomen dat de Gemeentegrot in Valkenburg onverwacht instort, is daar donderdag een monitoringssysteem in gebruik genomen.

Vrouw belandt met elektrische rolstoel in Geul

In Valkenburg is donderdagmiddag een vrouw met haar elektrische rolstoel in de Geul beland.

Snelweg A79 richting Heerlen dicht na reeks aanrijdingen

De A79 van Maastricht naar Valkenburg was vrijdagmiddag een tijd afgesloten na een reeks aanrijdingen op die snelweg.

Limburgs televisiekoppel terug in Valkenburg voor een drankje

Het Limburgse koppel Juani en John dat deelneemt aan het RTL-programma Het Spaanse dorp: Polopos is op bezoek in thuishaven Valkenburg.

Omwonenden horen krachtige knal: vuur in de schuur

De brandweer in Valkenburg is massaal uitgerukt voor een schuurbrand.

Koe
Koe van spoor gehaald tussen Maastricht en Valkenburg

Een koe hield maandagmiddag het treinverkeer tussen Maastricht en Valkenburg op. Het dier liep namelijk over het spoor.

Otto Hermans
Valkenburgse tandarts tijdelijk in Eerste Kamerfractie FvD

De Valkenburgse tandarts Otto Hermans gaat tijdelijk de honneurs waarnemen bij de Eerste Kamerfractie van Forum voor Democratie (FvD)

Station Valkenburg op één na mooiste van het land

Het station van Valkenburg is net niet het mooiste station van Nederland. In de wedstrijd van de NS eindigde het Zuid-Limburgse station op de tweede plaats.

Station Valkenburg wellicht mooiste van Nederland

Het station van Valkenburg is één van de acht stations die nog in de race is voor de titel 'mooiste station van Nederland.'

Nog meer hinder op spoor: kapotte trein op Heuvellandlijn

In een weekend dat treinreizigers in Zuid-Limburg toch al moeten plannen vanwege de werkzaamheden aan het spoor in Heerlen, maakte zondag een kapotte trein een treinrit in de regio nog lastiger.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten