Sanne Privé Bordeel (14 feb 2020)

Bordeeleigenaresse over Valentijnsdag: 'Liefde niet te koop'

Bordeeleigenaresse Jacqueline is er duidelijk over: aandacht kun je kopen in haar club, maar liefde niet.

Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Een romantisch diner, een leuke wandeling door het bos. Voor veel mensen stond donderdag in het teken van hun Valentijn. Vrijdag staat de liefde opnieuw centraal. Het is namelijk de dag van de betaalde liefde.

Video: Platina huwelijk dankzij roos van de kermis

Letterlijk een schot in de roos voor Hein Heijen uit Venlo. Tachtig jaar geleden schoot hij op de kermis een roos en gaf deze aan een willekeurig meisje.

Video: L1 deelt gratis knuffels uit voor Valentijnsdag

Regionale omroep L1 heeft treinreizigers in Maastricht donderdag speciaal voor Valentijnsdag een hart onder de riem gestoken.

Honderd ton extra bloemen op MAA voor Valentijnsdag

Woensdag is het weer Valentijnsdag, de dag om je geliefde of wellicht geheime liefde te verrassen. Maar in aanloop naar deze dag is het aanpoten op Maastricht Aachen Airport.

ANP
Valentijnsdag: Hadewych Minis deelt gratis knuffels uit

Wie op deze Valentijnsdag behoefte heeft aan een knuffel, kan terecht bij Hadewych Minis.

Oma Marjan op speeddate met vijftien 'opa's'

Het wordt een speciale Valentijnsdag voor oma Marjan uit Munstergeleen. Haar kleinkinderen gingen op zoek naar een nieuwe opa en inmiddels hebben zich meer dan vijftien senioren gemeld.

Zo verras je jouw valentijn: 3x een lekker hapje

Over een paar dagen is het weer zover: Valentijnsdag. Wil je jouw geliefde op een originele manier verrassen, maar heb je nog geen idee hoe? Geen paniek!

Kadayif-hartjes, een lekkernij uit het Midden-Oosten

Geen zin in chocolade en op zoek naar iets origineels? Ga dan voor dit zoete gebakje uit het Midden-Oosten.

Mmm... mokkaccinomousse, met spectaculaire verpakking

Een mokkaccinomousse om verliefd op te worden. Helemaal niet moeilijk om te maken en het ziet er ook nog eens spectaculair uit vanwege de leuke verpakking van chocolade.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten