Video: L1 deelt gratis knuffels uit voor Valentijnsdag

Regionale omroep L1 heeft treinreizigers in Maastricht donderdag speciaal voor Valentijnsdag een hart onder de riem gestoken.

ANP
Valentijnsdag: Hadewych Minis deelt gratis knuffels uit

Wie op deze Valentijnsdag behoefte heeft aan een knuffel, kan terecht bij Hadewych Minis.

Zo verras je jouw valentijn: 3x een lekker hapje

Over een paar dagen is het weer zover: Valentijnsdag. Wil je jouw geliefde op een originele manier verrassen, maar heb je nog geen idee hoe? Geen paniek!

Kadayif-hartjes, een lekkernij uit het Midden-Oosten

Geen zin in chocolade en op zoek naar iets origineels? Ga dan voor dit zoete gebakje uit het Midden-Oosten.

Mmm... mokkaccinomousse, met spectaculaire verpakking

Een mokkaccinomousse om verliefd op te worden. Helemaal niet moeilijk om te maken en het ziet er ook nog eens spectaculair uit vanwege de leuke verpakking van chocolade.

Zoete (brood)hartjes die je wél mag breken

Deze zoete broodjes zijn een ietwat gezondere variant op de bekende cinnamon rolls uit Amerika. En dan ook nog in hartvorm. Heeft jouw geliefde even geluk!

Aandoenlijke Valentijnverrassing voor Chantal Janzen

James, het zoontje van Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz, heeft zijn ouders verrast op Valentijnsdag.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten