Overslaan en naar de inhoud gaan

Valencia op trainingskamp in Horst

Geplaatst opdinsdag 14 juni 2016 - 15:47

De Spaanse voetbalclub Valencia CF is van 18 tot 26 juli op trainingskamp in Horst.

In die periode speelt Valencia twee oefenwedstrijden. Op 20 juli in het Duitse Münster tegen SC Preußen Münster en op 23 juli in De Kuip tegen Feyenoord.

Wittenhorst
De ploeg overnacht in het Park Hotel in Horst en oefent op de naastgelegen velden van SV Wittenhorst. Na het verblijf in Limburg speelt de club nog
oefenduels in Finland en Engeland. Valencia eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende 12e plaats in de Primera División.

Valencia zelf maakte bekend dat het trainingskamp wordt gehouden in Venlo, maar dat moet dus Horst zijn.

Shakhtar Donetsk
​Volgens voorzitter Ton Hagens van RKSV Wittenhorst strijkt ook Shakhtar Donetsk volgende maand waarschijnlijk in Horst neer.

De afgelopen jaren kwamen onder meer Porto en Galatasaray al naar Horst voor een trainingskamp. De voorzitter van Wittenhorst weet wel waarom het dorp zo populair is bij de grote clubs. "De kwaliteit van het hotel, de kwaliteit van de velden plus het feit dat die vlakbij elkaar liggen. Én in een prachtige omgeving."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Grote puzzel voor VVV-coach Steijn
Pover VVV onderuit in Eindhoven
VVV - Helmond Sport, 3 oktober 2014
Nipte zege voor VVV tegen Helmond Sport
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen