Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Valckx verwacht niet dat er nog transfers gedaan worden

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 18:30

Stan Valckx, technisch manager van VVV-Venlo, verwacht niet dat zijn club zich nog gaat roeren op de transfermarkt.

Dat zei de Limburger vrijdagavond in L1mburg Centraal.

Fit
De Venlonaren komen zaterdag in actie tegen ADO Den Haag en kunnen daarbij een beroep doen op een aantal herstelde spelers. "We hebben inmiddels bijna alle spelers fit, dus wat dat betreft hebben we een grotere selectie van vorig jaar rond deze tijd", legt Valckx uit. "We zien geen nood om er spelers bij te halen."

Sušić
Een speler die mogelijk zou kunnen vertrekken uit Venlo, is de Bosnische middenvelder Tino-Sven Sušić. De international staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar Valckx verwacht niet dat Sušić nog vertrekt. "Er is interesse, maar er komt niet elke dag een bod binnen", weet de technisch manager. "We hebben natuurlijk een prijs in ons hoofd, maar ik verwacht niet dat er voor 1 februari (de transferdeadline, red.) nog iemand vertrekt."

Avontuur
Over zijn eigen toekomst, is de Arcenaar duidelijk: hij blijft voorlopig bij VVV-Venlo. "Ik ben op zoek naar plezier en samenwerking en dat vind ik op dit moment bij VVV. Misschien dat ik in de toekomst ooit nog een avontuur aan wil gaan, maar dat speelt nu niet. Daar ben ik op dit moment nog niet naar op zoek."

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen