Overslaan en naar de inhoud gaan

Valckx verwacht niet dat er nog transfers gedaan worden

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 18:30

Stan Valckx, technisch manager van VVV-Venlo, verwacht niet dat zijn club zich nog gaat roeren op de transfermarkt.

Dat zei de Limburger vrijdagavond in L1mburg Centraal.

Fit
De Venlonaren komen zaterdag in actie tegen ADO Den Haag en kunnen daarbij een beroep doen op een aantal herstelde spelers. "We hebben inmiddels bijna alle spelers fit, dus wat dat betreft hebben we een grotere selectie van vorig jaar rond deze tijd", legt Valckx uit. "We zien geen nood om er spelers bij te halen."

Sušić
Een speler die mogelijk zou kunnen vertrekken uit Venlo, is de Bosnische middenvelder Tino-Sven Sušić. De international staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar Valckx verwacht niet dat Sušić nog vertrekt. "Er is interesse, maar er komt niet elke dag een bod binnen", weet de technisch manager. "We hebben natuurlijk een prijs in ons hoofd, maar ik verwacht niet dat er voor 1 februari (de transferdeadline, red.) nog iemand vertrekt."

Avontuur
Over zijn eigen toekomst, is de Arcenaar duidelijk: hij blijft voorlopig bij VVV-Venlo. "Ik ben op zoek naar plezier en samenwerking en dat vind ik op dit moment bij VVV. Misschien dat ik in de toekomst ooit nog een avontuur aan wil gaan, maar dat speelt nu niet. Daar ben ik op dit moment nog niet naar op zoek."

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen