Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakbondshuis Venlo preventief dicht: niet coronaproof

Geplaatst opwoensdag 23 september 2020 - 10:57

De FNV-locatie in Venlo is niet coronaproof. Vanwege de slechte ventilatie gaat het vakbondshuis vanaf donderdag preventief dicht.

Dat laat FNV woensdag weten.

Coronaproof
Uit onderzoek is gebleken dat een aantal vakbondshuizen, onder andere die in Venlo, niet coronaproof is. Er kan onvoldoende worden geventileerd, en in sommige vakbondshuizen is zelfs helemaal geen ventilatie aanwezig. Daarom blijven de FNV-locaties preventief dicht om ze coronaproof te maken. Behalve de locatie in Venlo, gaan ook de kantoren in Den Helder, Almere, Assen en Emmen op slot.

Andere plekken
Het vakbondshuis aan het Koninginneplein in Venlo opende in de zomer van 2018 de deuren. Een vakbondshuis is een ontmoetings- en werkplek voor werknemers en vakbondsleden van de FNV. Het is de plek waar acties worden voorbereid en leden van Lokaal FNV elkaar ontmoeten. 'We onderzoeken of er tijdelijk elders ruimte gehuurd kan worden, of dat activiteiten in nabij gelegen vakbondshuizen gepland kunnen worden', zo laat FNV weten.

De verwachting is dat de vakbondshuizen later dit jaar wel coronaproof zijn.

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen