Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantiewoning Heijen in lichterlaaie

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 3:00

Een vakantiewoning aan de Schaafsebosweg in Heijen heeft in de nacht van dinsdag op woensdag korte tijd in brand gestaan.

De brandweer werd rond 02.30 uur gealarmeerd.

Blusvoertuigen
Toen bleek dat een van de gebouwen op een vakantiepark volledig in brand stond, werd besloten op te schalen naar een middenbrand en meerdere blusvoertuigen uit de regio uit te laten rukken. Niet veel later had de brandweer het vuur onder controle.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen