Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vakantieverkeer richting Duitse Koblenz moest via Heerlen

Geplaatst opzaterdag 15 augustus 2015 - 11:14

Vakantieverkeer richting het Duitse Koblenz kreeg zaterdagochtend het advies niet via Venlo maar via Heerlen te rijden.

Vertrekkende en terugkomende vakantiegangers liepen op een populaire vakantieroute in Duitsland tegen problemen aan.

Veelgebruikte route
Op de A61 Koblenz-Mönchengladbach werd gedemonstreerd tegen de bruinkoolindustrie onder andere in Garzweiler. De snelweg sluit aan op de A73 bij Venlo en is een veelgebruikte route voor Nederlandse vakantiegangers.
Door de betoging was de weg in beide richtingen dicht tussen de knooppunten Wanlo en Jackerath, met files tot gevolg.

De actie zou tot 18:00 uuur duren, maar plotseling bleek rond 10:00 uur de weg weer vrij en konden de files oplossen, aldus de ANWB.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Dodelijk ongeluk op Duitse A61 bij Venlo
Auto over de kop in Duitsland: 'Drie zwaargewonden'
Porsche-bestuurder verongelukt bij Venlose grens
Limburgse trucker (58) omgekomen in Duitsland
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen