Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantiepark Leukermeer sluit park en strand voor daggasten

Geplaatst opzondag 9 augustus 2020 - 9:46

Dagbezoekers krijgen geen toegang meer tot vakantiepark Leukermeer in Well. "Door de grote toeloop van mensen wordt er de komende week geen toegang meer verleend aan niet-campinggasten."

Het vakantiepark roept mensen daarom op niet meer richting het park te komen.

Te druk
De afgelopen weken was het heel druk op het strand dat bij de camping hoort, blijkt uit de vele reacties onder de Facebookpost van het vakantiepark. Er wordt met name geklaagd over de drukte op het strand en bij de sanitairgebouwen. "Met de beste wil was het niet mogelijk anderhalve meter afstand te houden", schrijven veel mensen.

Het vakantiepark heeft daarom besloten geen dagbezoek meer toe te laten op het park. Het strand blijft wel beschikbaar voor campinggasten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen