Elfenmeer L1 archief (21 aug 2020)

Roerdalen betaalde drie miljoen voor verloederde camping

De gemeente Roerdalen heeft drie miljoen euro betaald om van de exploitant af te komen die camping het Elfenmeer in Herkenbosch heeft laten verloederen. Dat blijkt uit stukken die de gemeente Roerdalen openbaar heeft gemaakt.

Brand in stacaravan vakantiepark Elfenmeer

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er brand gewoed in een stacaravan op vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch.

Ook rechter verjaagt arbeidsmigranten van Elfenmeer

Seizoenswerkers en arbeidsmigranten zijn ook voor wat betreft de rechter vanaf 2 januari niet meer welkom op vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch.

Roerdalen jaagt seizoenswerkers van vakantieparken

De gemeente Roerdalen gaat paal en perk stellen aan de bewoning van vakantiehuisjes door seizoensarbeiders.

Politie: Oorzaak caravanbrand Elfenmeer onbekend

Het is niet duidelijk hoe de brand woensdagochtend is ontstaan in een stacaravan op vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch.

Vakantiepark Elfenmeer: 'Het is een pyromaan'

Op vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch is een pyromaan actief. Dat zegt een directeur van Oostappen Groep, eigenaar van het vakantiepark.

Politie onderzoekt caravanbrand op Vakantiepark Elfenmeer

De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting op Vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch.

Stacaravan op Vakantiepark Elfenmeer gaat in vlammen op

De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgerukt voor een caravanbrand op Vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch.

Opnieuw brand op Vakantiepark Elfenmeer

De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een brand op Vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch.

Branden vakantiepark Herkenbosch aangestoken

De vier branden op vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch zijn allemaal aangestoken. Dat heeft de politie bevestigd na onderzoek

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten