Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantiepark Center Parcs opent 20 mei de deuren

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2020 - 10:22

Center Parcs Het Meerdal in America gaat op 20 mei weer open voor vakantiegangers.

Daarmee is het vakantiepark in Limburg samen met Center Parcs Sandur in Drenthe het eerste park dat de deuren weer opent. Vanwege het coronavirus zijn de parken negen weken dicht geweest.

Anderhalve meter
Op verschillende plekken op de parken worden de anderhalve meter afstand en de overige benodigde voorzorgsmaatregelen onder de aandacht gebracht. Het personeel van Center Parcs wordt speciaal getraind om te kunnen toezien op de veiligheid en zo nodig aanwijzingen te geven.

Vakantie
Negen dagen later gaan de twee andere Limburgse parken, Het Heijderbos en de Limburgse Peel, ook open. Dan gaan ook de andere parken in het land open. De beslissing om de parken opnieuw te openen, is ingegeven door de versoepeling van de coronarestricties van de overheid. "We zijn erg blij dat we de deuren van onze parken kunnen openen en onze gasten weer kunnen verwelkomen voor een welverdiende vakantie", zegt Center Parcs-directeur Mark Giethoorn.

Lees ook: Vakantie tijdens coronacrisis: wat kan wel?

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen