Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vak wordt leeggehaald tussen Kensington en Justin Bieber'

Geplaatst opwoensdag 24 mei 2017 - 12:00

Het vak voor de mainstage van Pinkpop wordt tussen de optredens van Kensington en tieneridool Justin Bieber leeggehaald.

Dat zegt Pinkpop-baas Jan Smeets tegen festivalwebsite Festileaks.

Trouwe fans
"Kensington is natuurlijk dé band van Nederland. Er zijn veel fans die speciaal voor hen in dat vak staan", zegt Mister Pinkpop. "Die mensen gaan wij na de show vriendelijk verzoeken om het vak te verlaten." Op die manier hoopt hij dat Beliebers niet urenlang het voorste vak bezet houden, waardoor andere muziekliefhebbers hun favoriete band niet van dichtbij kunnen bewonderen.

Trek- en duwwerk
Hoe de festivalbaas dit precies gaat aanpakken weet hij nog niet. "We kunnen het vak niet zomaar leeg laten lopen en weer vullen. De fans van Justin Bieber zijn van een hele andere orde dan de fans van Kensington", zegt hij. "Het moet natuurlijk geen trek- en duwwerk worden."

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jan Smeets: 'Justin Bieber geeft optreden van twee uur'
'Pinkpop betaalt miljoen voor tieneridool Justin Bieber'
ANP
Pinkpop-kaartjes dit jaar niet duurder
Pinkpop: 'Bieber en Garrix samen op het podium'
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen