Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaessen grijpt naast prijs voor beste verkiezingscampagne

Geplaatst opmaandag 25 april 2016 - 18:30

Fractievoorzitter Leon Vaessen van D66 in het Limburgs Parlement is er niet in geslaagd om de prijs in de categorie 'beste verkiezingscampagne' te winnen van de liberale fractie in het Europees Parlement.

Die prijs ging naar een vertegenwoordiger van een liberale partij uit Kroatië. Ze werd - net als de prijzen in zes andere categorieën - uitgereikt in Brussel. In totaal waren er zes kandidaten voor 'beste verkiezingscampagne'.

Teleurgesteld
Vaessen
zegt in een reactie het jammer te vinden dat hij de prijs niet heeft gewonnen. "Erg teleurgesteld is een te zwaar woord maar het was natuurlijk leuker geweest om de prijs mee naar huis te nemen", aldus de D66-voorman. Hij vindt het in ieder geval 'mooi' dat hij genomineerd is door het landelijk bureau van D66. Hij ziet dat als erkenning voor de aandacht die hij besteed heeft aan het belang van Europa in zijn verkiezingscampagnes.

Certificaat
Daarbij gaat het om de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei 2014 en voor Provinciale Staten in maart 2015.
Net als alle andere finalisten kreeg Vaessen wel een certificaat dat hij finalist is geweest.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

D66 verjongt kandidatenlijst voor provinciale verkiezingen
D66 doet niet mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Stein
D66-fractieleider tweede op voorlopige lijst
Ook politiek leider D66 deelt interne kritiek niet
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen