Trouwen, bruiloft, huwelijk

Kan een bruiloft de komende tijd nog doorgaan?

Aanstaande bruidsparen verkeren in grote onzekerheid. Moeten ze hun geplande bruiloft in sterk afgeslankte vorm door laten gaan of toch maar het hele feest afblazen?

Kerst Kerststal
Video: Limburgers zoeken vertier op eerste kerstdag

Limburg beleefde maandag een rustige en grijze eerste kerstdag.

Actie tegen kap monumentale beuken Vaeshartelt

Een aantal burgers van Maastricht en stichting Vrienden van Vaeshartelt komen in het geweer tegen de voorgenomen kap van de eeuwenoude Beukenlaan tussen Buitenplaats Vaeshartelt en station Maastricht Noord

Protest tegen plannen Vaeshartelt houdt aan

Een budgethotel, een camping en een zwembad mogen dan niet aan de orde zijn, de stakingsacties van de vrijwilligers op Buitenplaats Vaeshartelt gaan door.

Bestuur Limburg Preuve weet niks van verhuizing

Het bericht dat het Limburg Preuve Festival mogelijk wordt verplaatst naar de Rothemermolen in Meerssen is volgens het festivalbestuur onzin.

Limburg Preuve Festival mogelijk naar Meerssen

Het Limburg Preuve Festival wordt mogelijk verplaatst naar de Rothemermolen in Meerssen.

Limburg Preuve Festival in Maastricht gaat niet door

Het Limburg Preuve Festival bij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht gaat niet door.

Steeds meer protest tegen nieuwe koers Vaeshartelt

Meer dan duizend mensen hebben hun steun betuigd aan het protest van vrijwilligers van Buitengoed Vaeshartelt in Maastricht tegen de nieuwe koers.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten