Overslaan en naar de inhoud gaan

Vader Suzan Seegers overleden: theatershow uitgesteld

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 14:25

De première van de theatershow 'Alles is Liefde' van Suzan Seegers uit Melick aanstaande zondag in het Munttheater Weert gaat niet door.

Haar vader is zondag overleden.

Lees ook: Suzan Seegers getrouwd: 'Het was volmaakt fabelachtig'

Ernstig ziek
Seegers schrijft op Facebook dat haar vader plotseling ernstig ziek is geworden. "De afgelopen drie weken waren een achtbaan. Gisteren toen de ochtend overging in de middag is mijn papa overleden. Samen met mijn familie hebben wij het nu nodig om bij elkaar te kunnen zijn om in alle rust afscheid van hem te gaan nemen."

Lees ook: Suzan Seegers cancelt optredens door stemproblemen

Uitgesteld
"Met pijn in mijn hart, en met een verdrietig hart moet ik jullie vertellen dat ik mijn show Alles is Liefde moet annuleren", schrijft de musicalster. Ze belooft haar volgers dat de voorstelling wordt verplaatst, maar een nieuwe datum is nog niet bekend.

Seegers werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan Op zoek naar Evita.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen