Overslaan en naar de inhoud gaan

Vader Perr Schuurs op puntje van stoel tijdens debuut zoon

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 19:24

Lambert Schuurs heeft dinsdagavond op het puntje van de stoel gezeten toen zoon Perr mocht invallen tijdens de tumultueuze wedstrijd tussen Ajax en Chelsea.

De voormalige handbalinternational zag dat zijn zoon meteen in het veld werd gebracht na een door Chelsea benutte strafschop. Op moment van de invalbeurt stond een stand van 3-4 in Londen op het scorebord.

Invalbeurt
In de 72ste minuut van de wedstrijd zag vader Lambert, die de wedstrijd thuis in Nieuwstadt volgde, dat Ajax-coach Erik ten Hag Perr Schuurs in het elftal bracht. De jonge verdediger kwam in de plaats van David Neres. De wissel was het logische vervolg op de rode kaarten voor verdedigers Daley Blind en Joël Veltman.

Warmlopen
Tegenover Veronica ging Perr in op zijn eerste minuten in het miljoenenbal. "Ik heb de hele tweede helft warmgelopen, want er stonden drie verdedigers op geel. Dus dan weet je dat je elke minuut erin kunt komen", legde Schuurs uit. Toen Blind een rode kaart kreeg, werd hij geroepen door trainer Ten Hag. "En een paar seconden later krijgt ook Joël zijn tweede gele kaart. Dan weet je dat het puur dichthouden wordt."

Debuut
Met deze invalbeurt heeft Schuurs zijn eerste Champions League-minuten in de benen. De verdediger uit Nieuwstadt zal zijn debuut in het miljoenenbal niet snel vergeten: het werd dinsdagavond tussen Chelsea en Ajax 4-4.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen