Overslaan en naar de inhoud gaan

Vader carnavalstweeling: we wisten het écht niet

Geplaatst opmaandag 16 februari 2015 - 16:36

De vader van de carnavalstweeling uit Vaesraede vraagt mensen geen 'ongestructureerde' oordelen te vellen over de plotselinge geboorte van zijn dochters.

Werner Colaris bedankt op Facebook iedereen voor de felicitaties, maar hij vindt het niet plezierig dat sommigen twijfelen aan het verhaal van hem en zijn partner, Manon Hogenboom.

Die wist écht niet dat ze in verwachting was, zegt Colaris.

De onverwachte carnavalstweeling uit Vaesrade.
Video: L1

Na Auw Wieverbal
De verrassing was groot vrijdagochtend in alle vroegte. Manon was donderdagavond nog volop carnaval aan het vieren op het Auw Wieverbal in Valkenburg. Eenmaal thuis kreeg ze buikpijn. Maar het was geen blindedarmontsteking, zoals ze even dacht. Het waren weeën; de voorbode van de bevalling van een tweeling.

Massaal bekeken
De reportage over de onverwachte gezinsuitbreiding is inmiddels vele duizenden keren bekeken op de sites van 1Limburg en L1. Het bericht op de Facebook-pagina van 1Limburg heeft dik een half miljoen mensen bereikt, is meer dan 6300 keer geliked en ruim 600 keer gedeeld.

Geen zwangerschapskwaaltjes
Op Facebook noemen veel mensen het onbegrijpelijk dat je niets van een zwangerschap merkt, laat staan als het gaat om een tweeling. De vader zegt dat het toch waar is. Er waren totaal geen zwangeschapskwaaltjes, en maar een kleine gewichtstoename.

Lees ook: 'Auw wief' bevalt na bal onverwacht van tweeling

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Auw wief' bevalt na bal onverwacht van tweeling
Speldje Blauw Sjuut voor ouders carnavalstweeling
Week in quotes: 'toyboys, spelletjes, gerechtigheid'
Rem op alcohol in optocht Valkenburg
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen