Overslaan en naar de inhoud gaan

Vader carnavalstweeling: we wisten het écht niet

Geplaatst opmaandag 16 februari 2015 - 16:36

De vader van de carnavalstweeling uit Vaesraede vraagt mensen geen 'ongestructureerde' oordelen te vellen over de plotselinge geboorte van zijn dochters.

Werner Colaris bedankt op Facebook iedereen voor de felicitaties, maar hij vindt het niet plezierig dat sommigen twijfelen aan het verhaal van hem en zijn partner, Manon Hogenboom.

Die wist écht niet dat ze in verwachting was, zegt Colaris.

De onverwachte carnavalstweeling uit Vaesrade.
Video: L1

Na Auw Wieverbal
De verrassing was groot vrijdagochtend in alle vroegte. Manon was donderdagavond nog volop carnaval aan het vieren op het Auw Wieverbal in Valkenburg. Eenmaal thuis kreeg ze buikpijn. Maar het was geen blindedarmontsteking, zoals ze even dacht. Het waren weeën; de voorbode van de bevalling van een tweeling.

Massaal bekeken
De reportage over de onverwachte gezinsuitbreiding is inmiddels vele duizenden keren bekeken op de sites van 1Limburg en L1. Het bericht op de Facebook-pagina van 1Limburg heeft dik een half miljoen mensen bereikt, is meer dan 6300 keer geliked en ruim 600 keer gedeeld.

Geen zwangerschapskwaaltjes
Op Facebook noemen veel mensen het onbegrijpelijk dat je niets van een zwangerschap merkt, laat staan als het gaat om een tweeling. De vader zegt dat het toch waar is. Er waren totaal geen zwangeschapskwaaltjes, en maar een kleine gewichtstoename.

Lees ook: 'Auw wief' bevalt na bal onverwacht van tweeling

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Auw wief' bevalt na bal onverwacht van tweeling
Speldje Blauw Sjuut voor ouders carnavalstweeling
Week in quotes: 'toyboys, spelletjes, gerechtigheid'
Rem op alcohol in optocht Valkenburg
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen