Overslaan en naar de inhoud gaan

Vader (38) gezin overleden na aanrijding met lijnbus

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 15:49

Een persoon die ernstig gewond raakte bij het ongeval met de lijnbus in Margraten zaterdagochtend, is om het leven gekomen.

Het gaat om de bestuurder van de personenauto die bij het ongeluk betrokken was.

Lees ook: Ongeval lijnbus en auto: drie kinderen naar ziekenhuis

Deventer
De overleden automobilist is een 38-jarige man uit Deventer. Dat brengt de politie maandag naar buiten.

Kritieke toestand
De echtgenote van de overleden automobilist ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hun drie kinderen raakten lichtgewond en zijn volgens de politie inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Bij het ongeluk zaterdag op de kruising van de N278 en de Rijksweg vielen in totaal tien gewonden. Vijf van hen zaten in de lijnbus. Die bus raakte bij het ongeval de personenauto in de flank.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen