Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaccinatie- en testlocaties GGD maandag weer open

Geplaatst opzondag 7 februari 2021 - 18:36

Alle test- en vaccinatielocaties van de Limburgse GGD'en gaan maandag weer open. Het KMNI heeft voor maandag weercode oranje afgekondigd.

Het gaat onder meer om de locaties Venray, Venlo, Blerick, Roermond, Weert, Urmond, Landgraaf en Maastricht.

Lees ook: Teststraten en vaccinatielocaties dicht vanwege sneeuwjacht

Veiligheid
Vanwege het winterse weer waren de locaties zondag gesloten. Maar volgens de GGD wordt maandag met de regionale instanties gezorgd voor een veilige omgeving in en rondom de locaties.

Afspraak verzetten
Vanaf middernacht tot maandag 12:00 uur geldt code oranje wegens gladheid. Wie het maandag niet ziet zitten om de straat op te gaan vanwege de weersomstandigheden, kan een al ingeplande test- of prikafspraak telefonisch verzetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen