Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vacatures

Heb je interesse in een baan bij 1Limburg? Kijk regelmatig op deze pagina. Hier vermelden wij de opstaande vacatures.

Actuele vacature(s)

 • Redactie stagiair bij afdeling nieuws L1/1Limburg (HBO/WO)
 • Stage (meeloop) marketing en communicatie (MBO 4/HBO) met affiniteit met design
Foto: 1Limburg

Redactie stagiair bij afdeling nieuws L1/1Limburg (HBO/WO)

Functie: redacteur online / tv / radio
Vanaf: 1 november 2017
Duur: 3 tot 6 maanden, startdatum in overleg
Uren per week: 40
Soort stage: productie / redactie/ camjo

​L1/1Limburg zoekt ambitieuze nieuwsjagers die tenminste drie en maximaal zes maanden op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor online, radio en tv.

Werkzaamheden
In overleg start je op de redactie online, waar je nieuwsproducties maakt voor 1Limburg, L1.nl en de bijbehorende social mediakanalen. 1Limburg is het digitale platform waarop L1 het Limburgse nieuws brengt: kort en snel via web en app. Op L1.nl presenteren we het programma-aanbod van L1 en daaraan gekoppelde producties.

In de tweede helft van je stage draai je mee op de kernredactie, die items maakt voor de radio- en tv-bulletins van L1. Je begint het ondersteunen van de radio in de ochtend en monteren van korte items voor tv in de middag.

In de loop van je stage leer je zelfstandig tv-items voor te bereiden, draaien en monteren.

Profiel
Wat verwachten we van jou?

 • Je bent enthousiast en toont initiatief: je aarzelt niet om je eigen items aan te dragen
 • Je hebt affiniteit met de regio, of je bent bereid je snel in te leven in de regio
 • Je hebt een goede journalistieke basis: je weet wat (online) scoort
 • Je dringt snel door tot de kern van een onderwerp en schrijft scherp en foutloos
 • Je weet hoe je social media inzet om bereik te vergroten en publiek te engageren
 • Je volgt een hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur op mediagebied
 • Bezit van een rijbewijs is handig, maar niet noodzakelijk

Contact
Zoek je een stage in de journalistiek op een redactie waar je écht wat kunt leren? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@l1.nl of rob.vanwell@1limburg.nl.


Stage (meeloop) marketing en communicatie (MBO 4/HBO) met affiniteit met design

Periode: september 2018 – januari 2019 (minimaal 20 weken)

Wat houdt de stage in?
Heb jij affiniteit met marketing en communicatie én ben je ook nog eens handig in het maken van banners en andere grafische producties?

Vanaf september hebben wij weer een leuke (meeloop)stageplaats beschikbaar voor een stagiair(e) Marketing/Communicatie (MBO 4/HBO) op onze afdeling Marketing & Sales. Het maken van diverse grafische producties (zowel conceptmatig als uitvoering) is onderdeel van het takenpakket.

 • Gedurende je meeloopstage coördineer je o.a. het L1 promotieteam en de rondleidingen, beheer je de L1 Shop en verzorg je communicatie-uitingen zoals advertenties, banners e.d. Het zelf maken van deze uitingen kan behoren tot het takenpakket.
 • Je werkt bovendien mee aan de organisatie van klantenbijeenkomsten en je bent nauw betrokken bij het opzetten en uitvoeren van allerlei commerciële acties.
 • Daarnaast kun je eventueel zelfstandig werken aan projecten en opdrachten die aansluiten bij je opleiding (maximaal 1 dag per week).
 • Het betreft hier nadrukkelijk een meeloopstage, waarbij meegewerkt wordt aan allerlei projecten op het gebied van marketing en communicatie.

Wat verwacht L1 van je?
Wij zoeken een duizendpoot: Ben jij die enthousiaste student(e) met commerciële vaardigheden die van aanpakken weet? Heb jij daarnaast affiniteit met design en kun je overweg met zgn. design-tools (bv. Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere en Google Web Designer)?

Zoek je een stage van minimaal 20 weken en ben je ook nog eens in het bezit van een rijbewijs? Dan is deze stageplaats wellicht iets voor jou!

Wat heeft L1 je te bieden?
Tijdens je stage krijg je uitgebreid de kans om de media beter te leren kennen en uitgebreid kennis te maken met het marketing- en communicatievak in de praktijk. Het is een uitdagende leerzame stage met ruimte voor eigen initiatief.

L1 biedt een plezierige en stimulerende werk- en leeromgeving met een open cultuur.

We maken graag kennis met jou!

Interesse?
Laat snel iets van je horen via Solliciteren@L1.nl.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Jolanda van Kesteren via 043 - 850 6000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitaties
Ook als we geen openstaande vacatures hebben, komen we graag in contact met mensen die belangstelling hebben voor een baan bij 1Limburg. Een open sollicitatie wordt dan ook altijd met belangstelling gelezen. Mail jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@l1.nl of rob.vanwell@1limburg.nl.