Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacatures

Op dit moment zijn dit de vacatures bij 1Limburg.
Kijk regelmatig op deze pagina. Hier vermelden we de openstaande vacatures.

Freelance redacteur online, fanatieke nieuwsjager

Wat zijn je taken?

Je werkt voor de Nieuwsdienst die verantwoordelijk is voor de nieuwsvoorziening via de online kanalen van 1Limburg. Je volgt het nieuws in Limburg op de voet en hebt de ambitie met eigen verhalen te scoren. Je schrijft pakkende teksten, werkt samen met verslaggevers en beheert de social mediakanalen van 1Limburg. Je hebt ook onder hoge tijdsdruk creatieve ideeën. Op termijn is het ook mogelijk om als verslaggever aan de slag te gaan.

Je rapporteert aan de dagchef van de Nieuwsdienst.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan heb je HBO werk- en denkniveau. Je valt op door je bijdragen aan het dagelijkse nieuwsoverleg. Je bent stressbestendig en, omdat nieuws zich niet laat leiden, inzetbaar van maandag tot en met zondag. Je bent een gedreven teamspeler. Je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en je bent omgevingsbewust.

Wat kun je verwachten van L1?

L1 biedt een werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Er werken bij L1 ruim honderd enthousiaste en gedreven medewerkers in een professionele setting. We bieden een freelance contract voor ca 20 uur per week. We hanteren marktconforme uurtarieven. L1 werkt met de CAO Omroeppersoneel.

Iets voor jou?

Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar solliciteren@L1.nl onder vermelding van Redacteur online t.a.v. Fabiënne Rousch, HR manager.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob van Well, hoofd Nieuws L1
Tel. 06 – 12 90 48 30.