Politie istock

Politie houdt man aan na spoor van vernieling in Vaals

De politie heeft maandagmorgen een man aangehouden die een spoor van vernieling had getrokken in Vaals.

Alcoholcontrole
Beschonken bestuurder rijdt door na botsing in Margraten

De politie heeft een 29-jarige man uit Vaals in Margraten aangehouden in de nacht van woensdag op donderdag. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van de plek van een ongeval.

Wethouder Coenen (links) en gedeputeerde Dritty
Provincie geeft drie ton voor projecten in centrum Vaals

De provincie trekt iets meer dan 3 ton uit voor drie projecten in het centrum van Vaals. Het gaat om twee woningbouwprojecten en eentje om de toegankelijkheid voor minder validen te verbeteren.

Wethouder Coenen (links) en gedeputeerde Dritty
Provincie geeft drie ton voor projecten in centrum Vaals

De provincie trekt iets meer dan 3 ton uit voor drie projecten in het centrum van Vaals. Het gaat om twee woningbouwprojecten en eentje om de toegankelijkheid voor minder validen te verbeteren.

stock Sinterklaas
Ook alle Sinterklaasintochten in Zuid-Limburg verboden

Ook de Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft besloten om alle Sinterklaasintochten en -optochten in de regio te verbieden. De burgemeesters van alle vijftien gemeenten in Noord- en Midden-Limburg namen dat besluit ook al.

brandweerautostock
Rijksweg bij Vaals afgesloten vanwege gaslek

De N278 van Vaals naar Lemiers is maandagmiddag afgesloten voor het verkeer, vanwege een gaslek.

Beesel
Kleine gemeenten over fonds: 'Groter stuk en meer koek'

Uiteindelijk meer dan 80 kleine Nederlandse gemeenten verzetten zich tegen het plan om de financiële koek uit het gemeentefonds anders te verdelen.

hennepplantage in weiland Vijlen - 31 aug 2020
Wandelaar ontdekt hennepplanten in weiland

Een wandelaar heeft de politie geattendeerd op een grote hoeveelheid hennepplanten die in Vijlen in een afgesloten stuk weiland stonden.

brand appartement vaals waterpijp (28 aug 2020)
Taakstraf voor verwoestende waterpijpbrand in Vaals

De 33-jarige Ramon A. wacht een taakstraf van 150 uur. Hij was op 24 januari verantwoordelijk voor een grote brand in een appartementencomplex in Vaals.

Brand Vaals 24 jan 2020
Avondje waterpijp roken leidde tot verwoestende brand

Wat een ontspannen avondje thuis moest worden, werd een grote nachtmerrie voor Ramon A. (33). Hij stak per ongeluk zijn huurappartement in Vaals in brand toen hij een waterpijp wilde aansteken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten