Tour de Handhaving Fortuna Sittard (19 jun 2021)

Fietsen voor getroffen Fortunezen: ruim 7000 euro opgehaald

Een week voor de start van de Tour de France hebben supporters én spelers van Fortuna Sittard hun eigen 'Tour' gereden, ter ere van de Eredivisie-handhaving en in dienst van financieel getroffen mede-supporters.

MVV blij na gewonnen wedstrijd bij Jong Utrecht (05 mrt 2021)
MVV verslaat Jong Utrecht; derde achtereenvolgende zege

MVV heeft de uitwedstrijd bij Jong Utrecht met 0-1 gewonnen. Joy Lance Mickels maakte in de eerste helft de enige treffer.

Politie 112 aanrijding
Schietpartij vanuit auto in Sittard: vijf aanhoudingen

De politie heeft vijf inzittenden dinsdagavond in Rotterdam opgepakt nadat er eerder op de dag een melding was gekomen van een schietpartij vanuit een auto in Sittard.

Voerendaalse vetplantjes fleuren ook Heerlense bushokjes op

Heerlen wordt de tweede gemeente in Nederland waar alle bushokjes een groen dak krijgen.

Limburgs bedrijf trendsetter met 'groene' bushokjes

Een bushokje met groen op het dak; het ontwerp van een Limburgs bedrijf is inmiddels niet meer weg te denken uit het Utrechtse straatbeeld. En daar blijft het vermoedelijk niet bij.

OM wil motorclub Caloh Wagoh laten verbieden

Het Openbaar Ministerie (OM) wil ook motorclub Caloh Wagoh Main Triad laten verbieden en ontbinden.

Prostitutie
'Oud-leraar betrokken bij seksnetwerk met jongens'

Een oud-leraar uit Neer is betrokken bij een groot seksnetwerk met jongens. Nico L. werd in 2006 al veroordeeld voor ontucht en schennispleging.

Alie de Boer grijpt naast prijs Wetenschapstalent 2019

De prijs voor Wetenschapstalent van 2019 is vrijdagavond niet naar de Venlose Alie de Boer, maar naar Matthieu de Schipper (35) gegaan.

Gamemodel Stefanie Joosten naar grote cartoon- en filmbeurs

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond is dit jaar te gast bij de Heroes Dutch Comic Con in Utrecht, een grote cartoon- en filmbeurs.

Vlaggen halfstok op overheidsgebouwen

De vlaggen bij overheidsgebouwen hangen dinsdag halfstok na de dodelijke schietpartij in een tram in Utrecht.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane