Overslaan en naar de inhoud gaan

'Urban' sleutelwoord in stadsmarketing Heerlen

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 6:22

De gemeente Heerlen gaat aan stadsmarketing doen en wil daarbij vol inzetten op het begrip ‘urban’.

Ook bij het evenementenbeleid wordt ‘urban’ leidend. Een tijdelijke imago-manager maakt een plan van aanpak.

Rauw
Wethouder Barry Braeken (PvdA/ OPH): „Wie Maastricht zegt, denkt aan die historische binnenstad. Bij Heerlen heb je andere associaties: wij zijn wat experimenteler en rauwer, hier kan meer. Zie de muurschilderingen en hoe de hiphopcultuur hier leeft. Dat profiel willen we versterken én vermarkten. Als je Heerlen zegt, denk je aan ‘urban’. Er gebeurt al veel waar we trots op zijn: het internationale breakdance event IBE, de murals en nu ook het sportevenement van Pro Freestyle. Maar dat moet naar buiten toe veel beter worden uitgedragen.”

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Royal Heerlen komt terug in oude staat
Heerlen huurt kiosk met erfenis meneer Willems
Redding nabij voor bioscoop Royal Heerlen
ANP
Heerlen wil nieuw winterevenement dat opvalt in de regio
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen