Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Unnerstall naar PSV; huurperiode bij VVV niet uitgesloten

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 6:33

Landskampioen PSV neemt keeper Lars Unnerstall over van VVV-Venlo.

Waarschijnlijk zal PSV de doelman direct voor één seizoen terugverhuren aan de Venlonaren, weet het Eindhovens Dagblad.

Medische keuring
De
boomlange Duitser wordt donderdag medisch gekeurd. Doorstaat Unnerstall die keuring, dan mag hij zich vanaf 1 juli PSV'er noemen. Bij de Eindhovense topclub tekent hij waarschijnlijk een contract voor drie seizoenen.

Lees ook: VVV-goalie Unnerstall in belangstelling van PSV

Stan Valckx
Het contract van de 27-jarige Unnerstall bij VVV-Venlo liep deze zomer af. VVV vangt dan ook geen transfersom voor de overstap.
Unnerstall werd vorig jaar door voormalig PSV-manager en huidig VVV-manager Stan Valckx naar Venlo gehaald.

Lof
​Unnerstall oogste in het afgelopen seizoen veel lof met zijn sterke optredens onder de VVV-lat. Met acht wedstrijden zonder tegentreffer was hij de best presterende doelman buiten de top-4-clubs in de Eredivisie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen