Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Unnerstall naar PSV; huurperiode bij VVV niet uitgesloten

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 6:33

Landskampioen PSV neemt keeper Lars Unnerstall over van VVV-Venlo.

Waarschijnlijk zal PSV de doelman direct voor één seizoen terugverhuren aan de Venlonaren, weet het Eindhovens Dagblad.

Medische keuring
De
boomlange Duitser wordt donderdag medisch gekeurd. Doorstaat Unnerstall die keuring, dan mag hij zich vanaf 1 juli PSV'er noemen. Bij de Eindhovense topclub tekent hij waarschijnlijk een contract voor drie seizoenen.

Lees ook: VVV-goalie Unnerstall in belangstelling van PSV

Stan Valckx
Het contract van de 27-jarige Unnerstall bij VVV-Venlo liep deze zomer af. VVV vangt dan ook geen transfersom voor de overstap.
Unnerstall werd vorig jaar door voormalig PSV-manager en huidig VVV-manager Stan Valckx naar Venlo gehaald.

Lof
​Unnerstall oogste in het afgelopen seizoen veel lof met zijn sterke optredens onder de VVV-lat. Met acht wedstrijden zonder tegentreffer was hij de best presterende doelman buiten de top-4-clubs in de Eredivisie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen