Overslaan en naar de inhoud gaan

'Unieke' Landgraafse Diede naar halve finale Time to Dance

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 21:47

De Landgraafse Diede Vermeesch is door de auditieronde van het RTL-programma Time to Dance gekomen.

De 20-jarige danseres begon vol overtuiging aan haar auditie. "Ik dans diep en deze choreo is echt mijn ding. Heel Nederland mag zien wat ik eigenlijk kan", vertelt Vermeesch.

Complimenten
Diede verscheen op het podium met een choreografie op een nummer van de Belgische zanger Stromae. De driekoppige jury, onder leiding van Dan Karaty, was erg onder de indruk van de Landgraafse. Van hen kreeg zij complimenten als 'je vertelt echt een verhaal', 'ik wil naar je blijven kijken', 'je hebt een unieke stijl' en 'je bent echt jezelf'.

Ervaring
De danseres heeft al veel ervaring op het gebied van dansen. Momenteel studeert zij uitvoerend dans in Tilburg en richt zij zich op de stijl Urban & Contemporary, maar Diede begon op haar twaalfde al aan een dansopleiding in Maastricht. Ook geeft zij door het hele land workshops om haar kennis door te geven aan dansers.

Meer lach
Karaty had nog wel een advies voor Diede om mee te nemen naar de volgende ronde. "Als je danst, danst je heel zwaarmoedig, maar als je klaar bent en lacht, licht je de hele zaal op. Soms moet je iets anders doen om een groter publiek te bereiken en ik zou graag meer van je lach willen zien tijdens het dansen."

Limburgse acts
Naast Diede zijn er al meer Limburgse
dansacts door naar de halve finale van het programma. Deze wordt op vrijdag 1 juni uitgezonden. De Landsgraafse strijdt dan onder andere tegen B-boy Lorenzo uit Nederweert en de Maastrichtse dansgroep Oxygen.

Lees ook: Limburgse danser naar halve finale Time to Dance

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen