Sanne Samina Hanssen met ouders (6 sep 2020)

Video: ouders trots op Undercover-actrice Hanssen

Moeder Annie bewaart ieder artikel en foto van haar dochter Sanne Samina Hanssen. De actrice uit Kessel-Eik schittert zondagavond in de nieuwe reeks van de serie Undercover.

Sanne Samina Hanssen
Hanssen moest Zeeuws leren voor Netflix-serie Undercover

Voor de Kessel-Eikse actrice Sanne Samina Hanssen was de voorbereiding op haar rol in de hitserie Undercover anders dan andere rollen.

Sanne Samina Hanssen
Limburgse actrice scoort rol in Netflix-serie Undercover

Actrice Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik heeft een rol te pakken in de populaire Netflix-serie Undercover.

Boek schrijven (stock)
Limburgse schrijver krijgt opdracht voor Undercover-boek

Schrijver en historicus Hugo Luijten schrijft een boek op basis van de populaire Vlaams-Nederlandse Netflixserie Undercover.

Undercover: Welk Limburg is het 'Colombia van de xtc'?

Voor een serie die gaat over een Brabantse drugscrimineel op een camping in Belgisch-Limburg, gaat de nieuwe Netflix-serie Undercover op een wel heel erg Nederlands-Limburgse manier van start.

Undercoveragent verhoord in moordzaak Sven Prins

De undercoveragent die de verdachten van de liquidatie van Sven Prins (30) in beeld heeft gebracht, wordt donderdag verhoord.

Politiegoud ingezet bij undercoveroperatie Sven Prins

Undercoveragenten blijken een handel in goudstaven te hebben opgezet om de hoofdverdachten van de liquidatie op Sven Prins (30) uit Brunssum voor zich te kunnen winnen.

Undercoveragent had snel beet na schietpartij Maastricht

De politie Limburg zegt nog volop bezig te zijn met het onderzoek naar een schietpartij in juni bij de afrit van de Noorderbrug in Maastricht.

Verdachten in zaak Prins vertelden trots over liquidatie

De undercoveragent, die is ingezet om het moordonderzoek Sven Prins open te breken, heeft tot in detail van Johnny B. (38), Jurandy T. (31) en Sergio K. (36) gehoord waarom zij Prins uit de weg zouden hebben geruimd.

Doorbraak zaak-Prins door infiltrant in vriendengroep

Justitie en politie hebben een undercover-agent ingezet om een doorbraak te forceren in de oplossing van de brute moord op Brunsummer Sven Prins. Dat melden onderzoeksbronnen aan De Limburger.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten