Overslaan en naar de inhoud gaan

Ultee voelt zich geen stroman bij Fortuna: 'Goede stap'

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 17:58

Hoofdtrainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard voelt zich geen stroman van Kevin Hofland. Sterker nog, hij voelt zich prima in de huidige constructie van de technische staf.

Ultee reageert op kritiek van collega's uit het trainersvak en uit de sportpers. Zo noemde oud-keeper en columnist Ronald Waterreus de situatie bij Fortuna ‘te belachelijk voor woorden’.

Geen schaamte
"Ik denk dat het gewoon een hele goede stap in mijn carrière is. Om zo met zijn drieën samen te werken", zegt Ultee. "Ik vind niet dat je je hoeft te schamen als je samenwerkt."

Video: L1

Geen stroman
Ook assistent-trainer Kevin Hofland wuift de kritiek weg dat Sjors een stroman zou zijn. "Dat slaat helemaal nergens op. Sjors is hier hoofdtrainer, alleen behandelen we elkaar als gelijken", zegt Hofland.

FC Twente
Fortuna is het seizoen niet goed begonnen. Er werd twee keer verloren en twee keer gelijkgespeeld. Komende zondag ontvangt de club in Sittard FC Twente.

Fit
Jorrit Smeets is fit genoeg om te spelen. De middenvelder kon twee weken geleden niet meedoen vanwege een spierblessure. "Het gaat goed. Ik heb drie weken kunnen herstellen van een hamstringblessure", aldus Smeets. "Sinds twee dagen train ik weer volop mee."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen