Overslaan en naar de inhoud gaan

Ultee voelt zich geen stroman bij Fortuna: 'Goede stap'

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 17:58

Hoofdtrainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard voelt zich geen stroman van Kevin Hofland. Sterker nog, hij voelt zich prima in de huidige constructie van de technische staf.

Ultee reageert op kritiek van collega's uit het trainersvak en uit de sportpers. Zo noemde oud-keeper en columnist Ronald Waterreus de situatie bij Fortuna ‘te belachelijk voor woorden’.

Geen schaamte
"Ik denk dat het gewoon een hele goede stap in mijn carrière is. Om zo met zijn drieën samen te werken", zegt Ultee. "Ik vind niet dat je je hoeft te schamen als je samenwerkt."

Video: L1

Geen stroman
Ook assistent-trainer Kevin Hofland wuift de kritiek weg dat Sjors een stroman zou zijn. "Dat slaat helemaal nergens op. Sjors is hier hoofdtrainer, alleen behandelen we elkaar als gelijken", zegt Hofland.

FC Twente
Fortuna is het seizoen niet goed begonnen. Er werd twee keer verloren en twee keer gelijkgespeeld. Komende zondag ontvangt de club in Sittard FC Twente.

Fit
Jorrit Smeets is fit genoeg om te spelen. De middenvelder kon twee weken geleden niet meedoen vanwege een spierblessure. "Het gaat goed. Ik heb drie weken kunnen herstellen van een hamstringblessure", aldus Smeets. "Sinds twee dagen train ik weer volop mee."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen