Overslaan en naar de inhoud gaan

Ultee proeft vertrouwen: 'Zelfs na twee nederlagen'

Geplaatst opwoensdag 2 december 2020 - 18:46

Sjors Ultee, die de rest van het seizoen hoofdtrainer blijft van Fortuna Sittard, is blij dat het bestuur vertrouwen in hem heeft. "Dat ik juist na twee nederlagen wordt aangesteld, zegt veel. Kennelijk is er vertrouwen over de werkwijze en manier van voetballen," zegt Ultee tegen L1.

Ultee is de opvolger van de ontslagen Kevin Hofland.

Twee duels was hij interim-trainer maar woensdag besloot het bestuur van Fortuna Sittard de trainer voor de rest van dit seizoen het vertrouwen te geven. "Ik snap dat niet iedere trainer naar Fortuna wil komen, maar ik voel me zeker geen compromistrainer," zegt Ultee, die een contract tekende voor 1,5 jaar.

Ultee krijgt er in de persoon van Robbie Alflen ook een assistent bij. "Iemand met veel ervaring, vooral als speler. Die heb ik zelf niet dus dat is een ideale aanvulling. Iemand ook die tactisch sterk is," aldus Ultee.

Andere aanbieding
Komende zaterdag zit het duo voor het eerst samen op de bank, Fortuna speelt dan thuis tegen Willem II. Ultee had ook een aanbieding van FC Dordrecht op zak, maar koos voor Fortuna. "Een logische keuze lijkt me."

Lees ook: Coach Sjors Ultee blijft aan het roer bij Fortuna Sittard

In de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft Sjors Ultee zich goed geprofileerd, aldus het scoutingshoofd Sjoerd Ars. Ook bij de spelers hoorde hij positieve geluiden:

Ook Fortuna-speler Roel Janssen is positief over de aanstelling van Ultee. Hij is blij dat er eindelijk zekerheid is:

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen