Overslaan en naar de inhoud gaan

Ultee: 'Lelijk voetbal maar wél drie punten'

Geplaatst opzondag 17 oktober 2021 - 16:26

Fortuna-trainer Sjors Ultee is na de overwinning tegen SC Cambuur heel trots op de getoonde vechtlust van zijn ploeg. "Met hangen en wurgen maar wel drie punten."

Na zes wedstrijden zonder winst is het Fortuna Sittard zaterdagavond gelukt om de drie punten in Sittard te houden. Verdediger George Cox maakte de 1-0 in de slotfase van de wedstrijd.

Voorspellende trainer
De Fortuna-fans zagen hun geest kruipen toen Cambuur in de slotfase op gelijke hoogte kwam. Maar dat doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel en dus bleef het 1-0, precies zoals Ultee het graag ziet. "Ik heb tegen ze gezegd in de rust, wat er ook gebeurt we gaan winnen met 1-0. Een corner, een penalty, een eigen doelpunt, maakt me niet uit. Wij gaan voor de 1-0."

Over the moon
Dat de wedstrijd voor het publiek niet heel erg aantrekkelijk was, maakt Ultee niet uit. "Ons doel was niet de prijs krijgen voor het mooiste spel of de beste opbouw. Kijk waar we staan, het gaat nu om punten pakken." De Engelse verdediger George Cox kon zijn geluk niet op met zijn winnende doelpunt. "I'm over the moon", zei hij na afloop voor de camera van L1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen