stock dienblad terras horeca bier

Horeca-uitzendbureau Mise en Place vraagt faillissement aan

Het horeca-uitzendbureau Mise en Place in Maastricht heeft vanwege de coronacrisis faillissement aan moeten vragen. De medewerkers kregen het nieuws vrijdag te horen.

Uitzendbureau Otto: 'Over 10 jaar uitzendkrachten uit Azië'

Over vijf tot tien jaar zijn Aziatische uitzendkrachten in Nederland hard nodig, stelt Frank van Gool van het Venrayse uitzendbureau OTTO Work Force.

Japans bedrijf koopt OTTO Work Force voor 66 miljoen

Het Japanse bedrijf Outsourcing Inc. (OSI) neemt uitzendbureau OTTO Work Force uit Venray over.

Uitzendbureaus: vacatures in logistiek lastig in te vullen

Uitzendbureaus in Noord-Limburg maken zich zorgen over de grote toename van het aantal logistieke banen.

Goed jaar voor Otto Work Force, winst verdubbeld

OTTO Work Force heeft de winst vorig jaar flink zien stijgen. De winst van het Venrayse uitzendbureau voor Poolse werknemers verdubbelde tot bijna 6 miljoen euro.

ANP
Venrayse sponsor wist niks van strenge Olympische regels

Het Venrayse uitzend- en wervingsbureau Personato was niet op de hoogte van de strenge regels van het IOC die sponsoren verbieden zich tijdens de Olympische Spelen te bemoeien met hun sporter.

Lapt Venrayse sponsor Olympische regels aan laars?

Met een goedbedoeld Twitter- en Facebookbericht zou het Venrayse uitzend- en wervingsbureau Personato zomaar een eventuele medaille van de Nederlandse estafettezwemmers op het spel kunnen zetten.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten