Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitwijkmanoeuvre gaat mis: auto op de kop in sloot Ospel

Geplaatst opzondag 23 juni 2019 - 18:26

Een uitwijkmanoeuvre op de Kruisvennendijk in Ospel is zondagmiddag verkeerd afgelopen voor een automobilist; haar auto kwam op de kop in de sloot terecht.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Uitwijken
De bestuurster moest rond 14.15 uur uitwijken voor een tegenligger. Daarbij raakte de auto van de weg, kwam in de sloot terecht en sloeg over de kop.

Eigen kracht
De vrouw kon op eigen kracht uit haar auto klimmen en kwam er zonder ernstige verwondingen van af. Ambulancepersoneel keek de bestuurster ter plekke na, maar besloot dat ze niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen