Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitverkoop bij Toverland: onderdelen achtbaan te koop

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 6:54

Pretpark Toverland doet onderdelen van de houten achtbaan Troy in de uitverkoop.

Het Sevenumse attractiepark verkoopt decoratieve stalen zijpanelen die ooit op de treintjes zaten van de houten achtbaan, meldt pretparkwebsite Looopings.

Duur maar uniek
Een paar exemplaren zijn bij speciale gelegenheden al weggegeven aan fans. Maar nu er nog een paar over zijn, biedt Toverland die te koop aan voor de liefhebbers. Het souvenir is wel duurder dan een gemiddeld hebbedingetje uit de souvenirwinkel. Een zijpaneel kost 100 euro. "Maar het gaat wel om unieke exemplaren waar er slechts een paar van bestaan", zegt een woordvoerster van Toverland.

Troy opende in 2007 en is 1077 meter lang en 35 meter hoog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen