Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitverkochte theatershow: Hadewych Minis gezegend

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 9:40

Hadewych Minis voelt zich gezegend dat zoveel mensen naar haar theatervoorstelling komen. In Maastricht zijn de voorstellingen al uitverkocht.

"Het is echt helemaal te gek", zegt Minis in de L1 Ochtendshow. "Ik ben echt gezegend met die vele mensen die komen."

'Extended version'
In de theatervoorstelling Minis Plus laat de Maastrichtse actrice en zangeres een 'extended version' van zichzelf zien. Ze gaat onder andere in op het moederschap en de midlifecrisis. "Het is heel persoonlijk", aldus Minis.

Zingen, dansen grappen
De show is anders dan haar eerdere voorstellingen en kreeg al lovende recensies tijdens het rondreizend theaterfestival De Parade. Eerst waren het vooral muzikale optredens, maar in de theatershow combineert de Maastrichtse al haar talenten. "Nu praat ik ook en maak ik ook grappen. Verschrikkelijk spannend."

Hard werken
"Ik ben echt jaloers op mensen die het bij één ding houden en daar heel blij mee zijn. Ik wil graag nieuwe dingen proberen en moet daar hard voor werken." Daarbij stelt Minis niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar ook aan mensen met wie ze samenwerkt.

De Maastrichtse staat met haar theatervoorstelling Minis Plus 4 en 5 januari op de planken in het Theater aan het Vrijthof.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen