Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitval Verstappen kostte Nederweerts bruidspaar 800 euro

Geplaatst opzondag 13 september 2020 - 16:39

Sam Sieben uit Nederweert zag Max Verstappen zondagmiddag na amper 800 meter racen uitvallen op het circuit van Mugello.

Met zijn kersverse bruid Roxenne is hij op huwelijksreis in Toscane. Hij kon aan kaartjes voor de race komen, vertelt Sieben zondag in het L1-radioprogramma Sport & Co. Helaas zagen ze ongeveer dertig seconden na de start Verstappen uitvallen nadat hij door een andere coureur werd geraakt: “Dat was wel een teleurstelling, ja.”

Genoeg plek
"Er waren 2800 tickets beschikbaar voor de race", weet de F1-liefhebber. "Toevallig hoorde ik dat en toen bleek ook nog eens dat er nog kaartjes waren." Volgens Sieben zijn niet eens al die kaartjes verkocht. "Er is nog genoeg plek hier op de tribune."

Teleurstelling
Voor de twee entreebewijzen betaalde hij 400 euro per stuk. "We hadden lang uitgekeken naar deze dag als één van de hoogtepunten van onze huwelijksreis. Dat liep helaas anders."

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen