Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitvaart Fernando Ricksen volgende week in Schotland

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 11:42

De uitvaart van Fernando Ricksen is volgende week woensdag in Schotland.

Dit meldt The Scottish Sun. Volgens een goede vriend van Ricksen, Stan Gordon, gaat de rouwstoet ook langs het stadion van de Rangers FC, de geliefde club van de oud-voetballer.

ALS
Ricksen overleed afgelopen woensdag. De oud-voetballer van Fortuna leed al een aantal jaren aan de spierziekte ALS. De laatste periode van zijn leven bracht hij door in een hospice in Schotland.

Wellington Church
De uitvaartdienst zou volgens de Schotse krant gehouden worden in de Wellington Church. Daarna zal er nog een besloten afscheid zijn voor familie.

Uitvaart

Gordon laat aan de krant weten dat waarschijnlijk ook oud-international Arthur Numan bij de uitvaart aanwezig is. De vrouw, Veronika, van Ricksen is vrijdag al aangekomen in Schotland. Daar heeft zij al een bezoek gebracht aan het stadion van Rangers FC. Er worden duizenden mensen verwacht bij het stadion tijdens de uitvaart.

Schotse grootmacht
De Heerlenaar begon en eindigde zijn imposante carrière bij Fortuna Sittard. Hij verruilde de Sittardse club voor AZ. Vervolgens speelde hij nog voor Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg. Vooral bij de Schotse grootmacht werd hij op handen gedragen.

Rangers FC zou de uitvaart, volgens de krant, betalen.

Lees ook: Fernando Ricksen overleden: 'The fight is over'

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen