Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitstel van betaling voor obesitaskliniek

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2015 - 17:22

De kliniek voor eetstoornissen Co-Eur, met vestigingen in Heerlen, Maastricht, Nieuwegein en Vught, heeft voorlopig surseance van betaling gekregen.

Er werken dertig mensen, onder anderen psychologen, psychotherapeuten, artsen, verpleegkundigen en diëtisten. Bewindvoerder Dimitri Aertssen onderzoekt of er een overeenkomst met schuldeisers te treffen is.

Het Centrum voor Obesitas Europa of Co-Eur werd in 2008 geopend. De kliniek richt zich op gedragswijziging en biedt -na uitvoerige diagnose- poliklinische behandelingen aan van minstens anderhalf jaar, compleet met intensieve persoonlijke begeleiding en voorlichting aan familie en vrienden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Obesitas overgewicht gewicht
Veel inwoners Parkstad kampen met obesitas
Obesitaskliniek Co-Eur over de kop
'Totale wanorde' in Limburgs ziekenhuis
Laurentius Ziekenhuis blijft koploper ziekenhuistest
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen