Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitstel van betaling voor obesitaskliniek

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2015 - 17:22

De kliniek voor eetstoornissen Co-Eur, met vestigingen in Heerlen, Maastricht, Nieuwegein en Vught, heeft voorlopig surseance van betaling gekregen.

Er werken dertig mensen, onder anderen psychologen, psychotherapeuten, artsen, verpleegkundigen en diëtisten. Bewindvoerder Dimitri Aertssen onderzoekt of er een overeenkomst met schuldeisers te treffen is.

Het Centrum voor Obesitas Europa of Co-Eur werd in 2008 geopend. De kliniek richt zich op gedragswijziging en biedt -na uitvoerige diagnose- poliklinische behandelingen aan van minstens anderhalf jaar, compleet met intensieve persoonlijke begeleiding en voorlichting aan familie en vrienden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Obesitaskliniek Co-Eur over de kop
Laurentius Ziekenhuis blijft koploper ziekenhuistest
'Totale wanorde' in Limburgs ziekenhuis
Onderzoeker UMC: grotere kans longontsteking met obesitas
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen