Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitspraak tegen drie verdachten Valkenburgse zedenzaak

Geplaatst opdinsdag 26 april 2016 - 6:11

De rechtbank in Maastricht doet dinsdag uitspraak tegen drie verdachten in de Valkenburgse zedenzaak.

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste tegen een verdachte acht maanden, waarvan vier voorwaardelijk. Een ander hoorde een eis van tien maanden, waarvan vier voorwaardelijk en tegen de derde verdachte werd een jaar onvoorwaardelijk geëist.

Seks met minderjarig meisje
In de Valkenburgse zedenzaak worden tientallen mannen vervolgd wegens seks met een minderjarig meisje, onder meer in een hotelkamer in Valkenburg, eind 2014. Armin A., de loverboy van het slachtoffer, werd eerder al veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar.

Lees ook: Officier was boos over kritiek in Valkenburgse zedenzaak

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen