Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitslaande brand raakt twee woningen in Kerkrade

Geplaatst opwoensdag 10 november 2021 - 7:24

In Kerkrade heeft een grote brand gewoed in een tussenwoning aan de Oude Schachtstraat. Ook het huis ernaast vloog in brand. Er raakte niemand gewond.

De brand onstond in de nacht van dinsdag op woensdag, omstreeks 03:30. Dat meldt Veiligheidsregio Zuid-Limburg op Twitter.

Twee woningen
Meerdere eenheden rukten uit naar de woning, om de brand te blussen. In eerste instantie leek het alleen om de tussenwoning te gaan, maar al snel vatte ook het naastgelegen pand vlam.

Oorzaak
De oorzaak van de brand is niet bekend, maar wordt onderzocht in samenwerking met de politie. Er raakte niemand gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen