Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitslaande brand flatgebouw Venlo

Geplaatst opwoensdag 1 oktober 2014 - 19:03

In Venlo heeft woensdagavond een uitslaande brand in een flatgebouw aan de Molenstraat gewoed.

De brand brak iets voor 19.00 uur uit op de vierde verdieping van de flat aan de Molenstraat. Een theelichtje zette een stoel in brand en het vuur verspreidde zich snel. De bewoners hebben nog geprobeerd te blussen, maar dat ging niet. Ze hebben het appartement op tijd verlaten.

Opgevangen in gymzaal
De brandweer ontruimde het pand en evacueerde in totaal 49 mensen. De voornamelijk oudere bewoners werden opgevangen in een nabijgelegen basisschool, De Meule.

Rond 19.15 uur had de brandweer de brand onder controle. Het sein brand meester volgde korte tijd later. Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Of de bewoners vanavond nog terugmogen naar hun woning is nog onduidelijk.

L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brandweer sirene
Brandweer zaagt jongetje uit klikobak
Ongeval Venlo
Fietser zwaargewond bij ongeval in Venlo
Schuurbranden teisteren Venlo-Noord
Vaten gedumpt in buitengebied Lomm
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen