Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Uitkomst bloedproef dodelijk ongeluk Sittard niet openbaar

Geplaatst opmaandag 24 september 2018 - 10:44

De politie gaat niks zeggen over de uitkomst van het onderzoek naar het eventuele gebruik van verdovende middelen door de vrouw die in Sittard een fietsster doodreed.

De 43-jarige vrouw schepte twee weken geleden op de Straatsburglaan het slachtoffer van 20. Na het ongeluk ging de bestuurster er met hoge snelheid vandoor. Ze vluchtte een straat verderop een woning in en werd daar opgepakt.

Lees ook: Bestuurster dodelijk ongeluk Sittard was onder invloed

Blaastest
Uit onderzoek bleek dat de vrouw dronken was op het moment van de aanrijding. Een blaastest wees een alcoholpromillage van 0,7 uit. Volgens de politie waren er indicaties voor het gebruik van verdovende middelen. Daarom is bloed afgenomen bij de vrouw.

Niet bekend
"De uitslag van dat onderzoek is nog niet bekend", zegt een politiewoordvoerder. "Maar als die uitslag er is, gaan we die niet communiceren. Dat is zo afgesproken met de familie van het slachtoffer." Pas als de 43-jarige verdachte voor de rechter moet verschijnen, wordt in het openbaar duidelijk wat de bloedproef heeft opgeleverd. De berechting mag ze in vrijheid afwachten.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen