Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Uitkomst bloedproef dodelijk ongeluk Sittard niet openbaar

Geplaatst opmaandag 24 september 2018 - 10:44

De politie gaat niks zeggen over de uitkomst van het onderzoek naar het eventuele gebruik van verdovende middelen door de vrouw die in Sittard een fietsster doodreed.

De 43-jarige vrouw schepte twee weken geleden op de Straatsburglaan het slachtoffer van 20. Na het ongeluk ging de bestuurster er met hoge snelheid vandoor. Ze vluchtte een straat verderop een woning in en werd daar opgepakt.

Lees ook: Bestuurster dodelijk ongeluk Sittard was onder invloed

Blaastest
Uit onderzoek bleek dat de vrouw dronken was op het moment van de aanrijding. Een blaastest wees een alcoholpromillage van 0,7 uit. Volgens de politie waren er indicaties voor het gebruik van verdovende middelen. Daarom is bloed afgenomen bij de vrouw.

Niet bekend
"De uitslag van dat onderzoek is nog niet bekend", zegt een politiewoordvoerder. "Maar als die uitslag er is, gaan we die niet communiceren. Dat is zo afgesproken met de familie van het slachtoffer." Pas als de 43-jarige verdachte voor de rechter moet verschijnen, wordt in het openbaar duidelijk wat de bloedproef heeft opgeleverd. De berechting mag ze in vrijheid afwachten.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen