Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitkeringstrekker Heerlen verdient goed met wiettaxi

Geplaatst opvrijdag 20 maart 2015 - 9:27

Bij de arrestatie van een 65-jarige wiethandelaar in Heerlen vond de politie in zijn huis twee vuurwapens, een stroomstootwapen en meer dan 16.000 euro cash.

Ook werd 3600 Engelse pond (5.000 euro) en 74 kilogram aan kleingeld in beslag genomen. De man verdiende blijkbaar goed met de verkoop van drugs vanuit zijn auto. Ondertussen genoot hij ook nog van een uitkering, zo weet de politie te melden.

Dure spullen
Zijn huis was ingericht vol dure spullen. Ook stond er apparatuur om zijn succesvolle wiethandel draaiende te houden. In het huis van de zestiger lag verder nog vier kilogram hennep.

Heterdaad
Er liep al langer een onderzoek naar de bewoner van de wijk Molenberg. Hij werd donderdag op heterdaad betrapt toen hij op twee plekken drugs had afgeleverd.

Witwassen
De man wordt ook verdacht van het witwassen van geld. Voorlopig zit hij vast in afwachting van verder onderzoek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bizarre wapenvondst in Heerlen door Belgische drugszaak
Geld, drugs en wapens gevonden in sportschool Heerlen
Zwaar vuurwerk en wapens in woning, bewoner opgepakt
Drie arrestaties in onderzoek naar drugs en wapens
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen