Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgeverij past biografie Hiddema aan

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 8:27

Uit de biografie van strafpleiter Theo Hiddema zijn plotseling 7 pagina's verdwenen.

De Telegraaf meldt zaterdagmorgen dat de uitgever de pagina's eruit heeft gehaald omdat haar een forse schadeclaim boven het hoofd hangt.

Vernietigde boeken
Uitgeverij Meulenhoff besloot onlangs de originele versie van de biografie van Hiddema te laten vernietigen om vervolgens een nieuwe druk uit te brengen. De 7 pagina's die daarin ontbreken gaan over de door Hiddema verguisde Limburgse kroongetuige Pascal H. De Maastrichtse advocaat z
egt dat hij de uitgeverij heeft geadviseerd om het boek aan te passen.

Oppenheimer
De biografie van de bekende Maastrichtse raadsman kwam eerder al in opspraak omdat hij priv├ędetective Ben Zuidema daarin betichtte van 'pure afpersing'. Dat leidde vervolgens tot de cartoonrel waarin cartoonist Ruben L. Oppenheimer werd aangeklaagd. Hiddema werd door de rechter in het gelijk gesteld.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Spitwerk voor biografie Max Moszkowicz
Hiddema sleept cartoonist Oppenheimer voor de rechter
Maandag kort geding Hiddema tegen cartoonist
Cartoonist Oppenheimer moet spotprent Hiddema rectificeren
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen