Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgever De Limburger voortaan Mediahuis Limburg

Geplaatst opdinsdag 1 mei 2018 - 9:52

De uitgever van De Limburger verandert zijn naam van Media Groep Limburg naar Mediahuis Limburg.

Naast de krant geeft het bedrijf ook huis-aan-huisblad VIA Limburg uit, en is het verantwoordelijk voor vacaturesite LimburgVac en businessplatform WijLimburg. Onder Mediahuis Limburg komt ook de verkooporganisatie van het voormalige Concentra te vallen.

Belgisch
Met de nieuwe naam wordt verwezen naar de Belgische eigenaar, uitgeverij Mediahuis. Die geeft in België verschillende kranten uit en is in Nederland ook eigenaar van de Telegraaf Media Groep en NRC Media. De Belgische uitgever heeft zo'n 3200 mensen in dienst, waarvan 275 bij Mediahuis Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen