Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgever De Limburger voortaan Mediahuis Limburg

Geplaatst opdinsdag 1 mei 2018 - 9:52

De uitgever van De Limburger verandert zijn naam van Media Groep Limburg naar Mediahuis Limburg.

Naast de krant geeft het bedrijf ook huis-aan-huisblad VIA Limburg uit, en is het verantwoordelijk voor vacaturesite LimburgVac en businessplatform WijLimburg. Onder Mediahuis Limburg komt ook de verkooporganisatie van het voormalige Concentra te vallen.

Belgisch
Met de nieuwe naam wordt verwezen naar de Belgische eigenaar, uitgeverij Mediahuis. Die geeft in België verschillende kranten uit en is in Nederland ook eigenaar van de Telegraaf Media Groep en NRC Media. De Belgische uitgever heeft zo'n 3200 mensen in dienst, waarvan 275 bij Mediahuis Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen