Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitgebreide versie Hammer Series opnieuw op wielerkalender

Geplaatst opdinsdag 27 februari 2018 - 18:39

De Hammer Series, een driedaags evenement in Limburg dat vorig jaar voor het eerst op de wielerkalender prijkte, krijgt een uitbreiding.

Voordat de ploegen van 1 tot en met 3 juni in Limburg in actie komen op drie verschillende onderdelen, is er een week eerder al een versie in het Noorse Stavanger.

Aansluiting
Het Duitse team BORA-hansgrohe heeft zich aangesloten bij ploegen als Sky, Sunweb en LottoNL-Jumbo die vorig jaar tot de teams behoorden die het concept ondersteunden. Sky mocht zich toen na een klimkoers, een sprintkoers en een ploegachtervolging het beste team noemen.

Verschillende onderdelen
Ook dit jaar mogen de teams per onderdeel vijf renners inzetten. "Het was een prachtig evenement en ik denk dat het dit jaar alleen maar beter wordt", zei Servais Knaven, ploegleider van het winnende team. Tom Dumoulin noemt de Hammer Series een "ideaal platform voor het moderne wielrennen en een manier om een nieuwe generatie fans te trekken".

Lees ook: Positieve reacties op eerste Hammer Series

Het evenement in Stavanger volgt meteen na de Tour des Fjords, die van 22 tot en met 24 mei wordt verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen